LEVANDOVSKI UPITAN ZA EURO: Povredio se dok je slavio gol!

U dramatičnom preokretu događaja tokom kvalifikacione utakmice za Evropsko prvenstvo, poljski fudbaler Robert Levandovski pretrpeo je povredu dok je slavio gol. Incident se desio neposredno nakon što je Poljska postigla ključni pogodak, ali radost je ubrzo prešla u šok i zabrinutost za sve prisutne.

Levandovski je, slaveći gol, nezgodno doskočio i odmah pokazao znakove bola. Lekarski tim brzo je reagovao, ali je bilo jasno da situacija nije bezazlena. Najbolji poljski igrač i strelac morao je da napusti teren odsopajući, što je izazvalo zabrinutost među navijačima i saigračima.

„Ovo je veliki udarac za nas. Levandovski je ključni igrač naše ekipe i njegova povreda nas jako pogađa,“ izjavio je selektor Poljske nakon utakmice. „Nadamo se da povreda nije ozbiljna, ali moramo da čekamo detaljne medicinske preglede kako bismo znali više.“

Incident je došao u trenutku kada se Poljska nalazi u ključnoj fazi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a gubitak tako važnog igrača mogao bi značajno da utiče na njihove šanse za plasman. Levandovski je bio u vrhunskoj formi tokom čitave sezone, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou, i njegov izostanak bi bio veliki hendikep.

Fotografije i snimci povređenog Levandovskog brzo su se proširili društvenim mrežama, a mnogi navijači izrazili su podršku i želje za brz oporavak. Za sada, svi sa nestrpljenjem čekaju dalja saopštenja lekarskog tima i nadaju se pozitivnim vestima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *