„MAX SPORT“ SAZNAJE: Petrušev blizu povratka u Zvezdu, ali postoji uslov!

FOTO: MN Press

Polako se sklapaju kockice tima Crvene zvezde, a rešenje na poziciji krilnog centra moglo bi da stigne iz bratskog Olimpijakosa, kako saznaje „Max Sport“. Petrusev je velika Zvezdina želja, a status u Olimpijakosu će mu zavisiti od Saše Vezenkova, o čemu su dva kluba već razgovarala.

Naime, Vezenkov je veoma blizu da se nakon sezone u Sakramentu vrati u Evropu i parafira višegodišnji ugovor sa Olimpijakosom. Grci žele da vrate u svoje redove nekadašnjeg MVP-a Evrolige, a i reprezentativac Bugarske je blizu odluke da prelomi i vrati se u Pirej.

Sve to se tiče i Petruševa, koji u tom slučaju, prema zamislila Barcokasa gubi minutažu, a šta Zvezda pomno prati. Naime, dva kluba su već razgovarala na tu temu, a i sam igrač je kontaktiran od strane čelnika sa Malog Kalemegdana. Petrušev ne bi imao ništa protiv da se vrati u Zvezdu, ali se još uvek čeka rešenje situacije sa Vezenkovim.

Ali, ako se Vezenkov zaista vrati u Olimpijakos, Petrušev bi prema saznanjima „Max Sporta“, postao novi košarkaš Crvene zvezde.