Nenad Piksi Kovačević nije više trener beogradskog zonaša

Foto: Facebook

Nenad Piksi Kovačević, nije više trener beogradskog zonaša. On se u koretknom tonu rastao sa ekipom Šušnjar 1977 i čelnicima ovog kluba.

Dolaskom na kormilo ekipe iz predgrađa Lazarevca, Kovačević je ostvario zapažene rezultate i uspeo tim da dovede do trećeg mesta koje donelo igranje u baražu za popunu Srpske lige „Beograd“. Ipak, Šušnjar 1977 se nameračio na Prvu iskru iz Bariča,koje posle dvomeča izborila opstanak među trećeligašima.

-Iza nas je odličan bilans, posebno u nastavku sezone – počeo je priču Kovačević- Ostvarili smo 11 pobeda i tri remija, a samo jednom smo teren napustili kao poraženi. Upisali smo 36 bodova, igrali po mnogima najatraktivniji fudbal, ali nismo uspeli da priču izguramo do kraja i nađemo se u višem rangu. Šteta. Rastali smo se kako i dolikuje i mom bivšem klubu želim svaku sreću.

Koji su naredni koraci?

-Neću da žurim, ima vremena za sve. Izabraću ponudu koja mi bude odgovarala – rekao je Nenad Kovačević.

Rukovodstvo Šušnjara 1977 brzo je reagovalo i za novog trenera imanovalo je Bojana Bojovića. U prethodnom periodu predvodio je omladinski sastav Kolubare. Inače, novi šef je ranije nosio dres kluba na čiju klupu je seo.