Veroljub Dukanac novi trener OFK Budućnsti debitanta u Srpskoj ligi

Foto: RTV GEM

Posle rastanka sa iskusnim stručnjakom Draganom Grčićem, sa kojim je izboren ulazak u Srpsku ligu „Beograd“, u OFK Budućnosti su se okrenuli izboru novog trenera. Na kraju odluka je doneta. Novi kormilar debitanta iz Dudovice je Veroljub Dukanac.

Reč je o stručnjaku koji je radio u više klubova, ali je poseban trag ostavio u Kolubari koju je predvdio u različitim periodima, ali se posebno pamti vreme igranja u Superligi Srbije. U klubu iz Lazarevca Dukanac je bio i igrač, ali i direktor omladinske škole. Trenirao je Ribnicu iz Mionice, upsko Jedinstvo, Stepojevac vagu, kratko boravio u Metalcu iz Gornjeg Milanovca…

– Prihvatio sam poziv ljudi iz Dudvice, pre svih Miće Miloševića, koji je predanim radom stvorio jedan vrlo ozbiljan klub, što na kraju pokazuje i istorijski uspeh i ulazak u treći rang po jačini u srpskom fudbalu – kaže Dukanac.

Sada je sledeće poglavlje osveženje igračkog kadra, početak prprema…

– Potrebna su osveženja, ali je cilj da kostur ekipe ostane na okupu. Ogromnu većinu igrača poznajem, ali i oni mene. Vrednim radom pokušaćemo da od jeseni igramo zapaženu ulogu u Srpskoj ligi – naglasio je Veroljub Dukanac, novi kormilar OFK Budućnosti.