Legendarni Pipo Inzagi želi srpskog golmana u svom timu

Foto: Profimedia

Od domaćih klubova golman Boris Radunović, čuvao je mrežu Rada, a posle toga njegova adresa je Italija. Gotovo punu deceniju proveo je na golu više klubova iz „čizme“. Niska trenutno izgleda ovako: Atalanta, Avelino, Salernitana, Kremoneze, Verona i Kaljari o čijoj mreži trenutno brine.

Kako u ovom trenutku stoje stvari, Radunović je na pragu da potraži novi klub, ali ne i zemlju. Italija je po svemu sudeći dobro upoznala njegove kvalitete.

Otuda, ne treba da čudi što je za usluge golmana iz Srbije, zainteresovana i Piza, drugoligaš, odnosno član italijanske Serije „B“. Uz to, kao moguće nove adrese pominju se i Bari, kao i povratak u Salernitanu.

Na Radunovićevom dolasku u Pizu, nsistira trener ovog kluba, legendarni Filipo Inzagi. Popularni „Pipo“ je nedavno preuzeo kormilo ovog drugoligaša, pa je u kreiranje tima za narednu sezonu hteo da krene od golmanske ozicije, a na tom mestu vidi Borisa Radunovića.

Olakšvajuća okolnost za Pizu može da bude ta, što je Radunović na izlasku važećeg ugovora, što verovatno ne bi zahtevalo veću sumu novca kada je reč o obeštećenju.

Boris Radunović je prošao kroz sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije, računajući mladu (U-21).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *