SUPERLIGAŠI SE IZJASNILI: Većina hoće dvojicu bonus igrača!

 

Teniski meč na fudbalski način. Mada, može i obrnuto. Prethodnih dana, podigla se galama, koja je konaćno doprla i do ušiju čelnika FSS (u okrnjenom sastavu), a koja je za povod imala pitanje „bonus igrače“ u startnoj postavi.

Na sednici Odbora za hitna pitanja, rukovodstvo FSS je spinom vratilo servis na adresu Zajednice klubova Mocart bet Superlige Srbije. Nije prihvaćen na tom zasedanju predlog da klubovi elitnog ranga moraju da utakmicu da počnu sa dvojicom mlađih igrača. Pre toga, samo je Partizan bio protiv.

Nije mnogo prošlo, a iz Zajednice klubova usledio je povratni servis – volej udarcem.

Na sastanku klubova elitnog ranga, od 16 klubova, ogromna većina predstavnika klubova se izjasnila, da je za to da od sezone koja je na pragu, u timu bude dvojica „bonusa“. Konačno, danas bi trebalo da se taj zaključak prosledi  na Terazija 35, kako bi u petak, za kada je zakazana sednica  Izvršnog odbora FSS, bila stavljena tačka po ovom pitanju.

Jedina novina u odnosu na prethodni (isti) predlog klubova elitnog ranga, sada je taj da je posle Partizana za jednog bonusa bio i prvi čovek Vojvodine Dragoljub Zbiljić, ujedno i predsednik Zajednice superligaša.

Sada je sve u rukama IO FSS i tu više dilema ne bi trebalo da postoji, pa ostaje da se pravilo „dva bonusa“ nađe u propozicijama za takmičenje za narednu sezonu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *