Orlovi nastavljaju da lete visoko!

Fudbalski klub Orlovi koji postoji od 2016. godine nastavlja da beleži dobre rezultate u debitantskoj sezoni u zoni zapad.

Posle prvog kola i goleade na domaćem terenu gde je ispraćena ekipa Gradine sa čak šest golova u mreži, ekipa iz Jasenova je gostovala Slogi iz Despotovca, radi se o ekipi koja je već 5 godina standardan član zone zapad i koja važi za jednu od jačih ekipa lige.

Meč je od početka bio otvoren i pravi takmičarski, obe ekipe su pokazale želju da osvoje sva tri boda, ekipa Sloge je imala nekoliko sjajnih udaraca na gol gostiju, međutim golman Petrović je uspeo da sačuva svoju mrežu. Pred sam kraj prvog poluvremena posle šuta domaće ekipe, golman Petrović hvata loptu i odmah ispucavanjem razigrava saigrače i iz te akcije gosti dolaze do pogotka preko Igora Pavlovića, treba napomenuti da je Pavlović u prošloj sezoni bio najbolji strelac ekipe u Pomoravskoj okružnoj ligi i drugi strelac lige. U nastavku meča gost je svesno prepustio igru domaćinu i fokusirao se na odbranu svog gola, što je na kraju i uspela i osigurala nova tri boda i zadržavanje stopostotnog učinka u novoj sezoni zone zapad.
Treba napomenuti da velike zasluge u ovoj pobedi gostiju iz Jasenove ima i trener ekipe Mikica Manojlović koji je odlično pripremio ekipu za veoma težak meč protiv ekipe Sloge.

U sledećem kolu ekipa Orlova dočekuje na svom stadionu ekipu Župe iz Aleksandrovca, meč se igra na stadionu Orlovo gnezdo od 16:30, dok ekipa Sloge iz Despotovca putuje na noge ekipi Juhora.

Zahvaljujemo se ekipi Orlova na saradnji, a pre svega njihovom PR menadžeru Predragu Jovanoviću.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT će se baviti izveštajima nižih liga na teritoriji Srbije. Pod nižim ligama podrazumevamo bilo koji klub koji se takmiči ispod Prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zoni, okrugu ili opštini možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših liga/utakmica.