Polom popravio utisak iz prvog kola i osvojio prve bodove u novoj sezoni!

Ekipa Poloma je posle visokog poraza od ekipe Mala Vrbica u drugom kolu Borske okružne lige uspela da osigura prve bodove u novoj sezoni, na domaćem terenu savladana je ekipa Šarbanovca rezultatom 3:1 (1:0).

Ekipa Poloma iz Leskova je svoju debitansku sezonu u Zoni istok završila na poslednjem mestu što je značilo povratak u Okružnu ligu Bora, u prvom kolu je na gostovanju ekipi Mala Vrbica ekipa iz Leskova je ubedljivo poražena rezultatom 7:1. Trener Branković znao je da mora da trgne ekipu i da ih spremi za duel sa ekipom Šarbanovca na domaćem terenu.

Meč između Poloma i Šarbanovca počeo je veoma tvrdo, sa malim brojem šansi na obe strane, u velikoj meri dalji tok meča odredilo je isključene igrača gostujuće ekipe u 27. minutu zbog bezobzirnog starta meč je ranije morao da završi Petrikić Boban. Rezultat je mirovao sve do 38. minuta kada je igrač domaće ekipe Perica Đorđević prelepim golom sa skoro pola terena matirao gostujućeg golmana i doveo svoju ekipu u vođstvo. Do poluvremena se nije menjao rezultat meča.
Drugo poluvreme je počelo incijativom domaće ekipe što je rezultiralo dupliranjem rezultata već u 51. minutu, strelac je bio Munćan Đorđe, domaći se nisu opuštali i već u 55. minutu Jovanović Dejan postiže novi pogodak za domaćina i povećava rezultat na 3:0. Posle velikog vođstva domaće ekipe igra se znatno smirila, nije bilo mnogo šansi kako domaće tako i gostujuće ekipe. Gostujuća ekipa je do pogotka došla u 83. minutu meča iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca od strane glavnog sudije meča Radlovića. Najstrožu kaznu realizovao je Ivanov Saša i time postavio konačan rezultat na meču koji je glasio Polom – Šarbanovac 3:1.

SASTAVI EKIPA:

Polom: 1-Stanojević ~ 2-Đorđević ~ 3-Marković ~ 4-Ljuškić ~ 5-Belovanović ~ 6-Jovanović ~ 7-Svilenkov ~ 8-Đorđević ~ 9-Jovanović ~ 10-Munćan ~ 11-Mladenović.

Šarbanovac: 1-Toroglanović ~ 2-Krpetić ~ 3-Stanikić ~ 4-Trujić ~ 5-Adamović ~ 6-Ilievski ~ 7-Petković ~ 8-Petrikić ~ 9-Ivanov ~ 10-Stanković ~ 11-Žužegić.

U sledećem kolu ekipa Poloma gostuje ekipi Poreča (Donji Milanovac), dok ekipa Šarbanovca na svom terenu dočekuje Polet (Jabukovac).

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.