Gradina dobru igru nije uspela da materalizuje u bodove!

Debitantska ekipa u zoni zapad ekipa Gradine iz Pejovca je na svom terenu u 2. kolu dočekala ekipu Juhora (Obrež).

Ekipa koja je prošle sezone bila prva u Raskinskoj okružnoj ligi i zasluženo dobila priliku da se takmiči u zoni zapad je posle ubedljivog poraza od 6:0 u prvom kolu zone zapad imala priliku da na svom terenu dočeka ekipu Juhora i da osvoji prve bodove u novoj sezoni.

Startne postave:

GRADINA-> 1-Bozoljac Saša; 6-Pešterac Čedomir; 7-Vasić Predrag; 8-Palić Miljan; 10-Jovanović Miloš; 11-Lukić Srđan; 13-Simić Miloš; 14-Popadić Radiša; 16-Palić Vladica; 17-Miljković Aleksa ; 25-Pacić Miroslav.

JUHOR-> 1-Maksimović Ivan; 2-Jevtić Marko; 3-Ćosić Dušan; 4-Kolarević Dragoljub; 5-Petrović Viktor; 6-Sibinović Nikola; 7-Aleksić Aleksandar; 8-Sibinović Marko; 9-Radojević Janko; 10-RadonJić Milutin; 11-Nikolić Nemanja.

Ekipa Gradine je dosta bolje ušla u meč, stvarala šanse koje nije uspela da realizuje postizanjem pogotka. U 14. minutu situacija koja je u mnogome doprinela krajnjem ishodu meča, Miloš Simić sprečava očiglednu priliku za goste i opravdano dobija crveni karton.

Iako brojčano slabija ekipa, domaćini su velikom borbom i trčanjem po celom terenu uspeli da nadomeste isključenje Simića, može se reći da u nekim trenucima meč nije izgledao kao da je domaća ekipa brojčano slabija. Prvi gol za goste postiže Radojević Janko u 41. minutu. Domaća ekipa je u drugom poluvremenu nastavila sa napadima na gol gostiju ali to nije rezultiralo postizanjem pogotka, gosti su svoje šanse čekali iz kontra napada i do kraja meča uspeli da postignu golove i postave konačan rezultat od 3:0 u korist Juhora.

Treba napomenuti da se u domaćoj ekipi istakao mladi Aleksa Miljković koji ima samo šesnaest (16) godina.

U 3. kolu zone zapad ekipa Gostuje Kušiljevu, dok Juhor dočekuje Slogu iz Despotovca.

Zahvaljujemo se ekipi Gradine na saradnji i jedva čekamo i buduće izveštaje sa njihovih mečeva!

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.