Milanovo preokretom do prva 3 boda u novoj sezoni!

U 2. kolu Jablaničke okružne lige grupa Zapad ekipa Milanova na svom terenu dočekala je ekipu BSK (Belanovce).

Posle prvog kola ekipe su ovaj susret dočekale u različitom raspoloženju, Milanovo je u gostima poraženo posle prave goleade sa čak 7 postignutih golova, od čega su četri bila u njihovoj mreži i nisu uspeli da uzmu prve bodove u novoj sezoni. EKipa BSK-a je na svom terenu u prvom kolu pobedila sa 1:0 ekipu Veliko Trnjanje.

Komšijski derbi u drugom kolu je počeo malo konfuzno od strane domaće ekipe i već u 11. minutu gosti dolaze u vođstvo preko Sejdić Aleksandra, posle primljenog gola domaća ekipa je krenula odlučnije na golu gostiju i u 17. minutu Zoran Prokopović donosi izjednačenje svojoj ekipi.

Domaća ekipa se vidno nije zadovoljila nerešenim rezultatom, napadi su postajali sve učestaliji i jedan od opasnijih napada je rezultirao pogotkom, strelac je bio Kurtić Emanuel u 31. minutu i rezultat se od totalno preokurenuo na stranu domaće ekipe, ispostaviće se da je to i poslednji gol na ovom meču koji je završen rezultatom 2:1 u korist domaće ekipe.

U drugom poluvremenu tvrda igra od strane oba tima, treba napomenuti da je domaća ekipa izvršila čak tri izmene na poluvremenu, verovatno je to bila taktika trenera Đokića da u drugom poluvremenu osigra prednost jednog gola i time zadrži sva 3 boda. Domaća ekipa je uspela u svojoj nameri da na svom terenu uzme prve bodove u novoj sezoni, a ekipa BSK-a će morati da traži nove bodove već naredne nedelje na domaćem terenu protiv ekipe Slobode.

SASTAVI EKIPA:

MILANOVO: 1-Stojanović Dalibor; 2-Stanković Stefan; 3-Nikolić Lazar; 4-Anđelković Miloš; 6-Veličković Milan (Мл); 7-Stanković Saša; 8-Stojanović Saša; 9-Prokopović Zoran; 14-Dimitrijević Marko; 17-Kurtić Emanuel ; 20-Jocić Dejan.

BSK: 1-Jovanović Filip; 2-Mišić Milan; 3-Pejčić Aleksandar; 4-Bošković Marko; 5-Janković Milan; 6-Veljković Nenad; 8-Gopić Zoran; 9-Dimitrijević Marko; 10-Mladenović Filip; 11-Sejdić Aleksandar; 14-Ilić Marjan

Zahvaljujemo se domaćoj ekipi na saradnji.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.