Utakmica vredna pažnje, susret ekipa posle čijih mečeva publika ne može nezadovoljna!

U 3. kolu zone Centar ekipa Delijski Vis dočekuje na svom terenu ekipu Malošišta.

Obe ekipe u različitom raspoloženju dočekuju susret trećeg kola, Delijski Vis od početka sezona je odigrao 2 susreta istim rezutatom (1:1) i trenutno je sa 2 boda na 12. mestu na tabeli, ekipa Malošišta je posle poraza od Car Konstantina na svom terenu pobedila ekipu Mladosti i sa 3 boda zauzima 10. mesto na tabeli zone Centar.

Radi se u susretu koji je prošle sezone privukao veliku pažnju gledalaca bilo da je domaćin bila ekipa Malošišta ili ekipa Delijskog Vis-a, prošle sezone obe ekipe su uspele u međusobnim duelima da ostvare po jednu pobedu, obe pobede su ostvarene golovima na samom kraju meča.

Treba napomenuti da je ovo nova sezona, da je ekipa Delijskog Vis-a, dosta je mladih momaka došlo u ekipu što se može videti i po rezultatima kada se uporede sa onima iz prošle sezone, mladim momcima je potrebno vreme da se uhodaju i da pokažu svoj pun potencijal u šta ne sumnjamo.

Gostujuća ekipa dolazi spremna, svesna da je domaćin posle dva nerešena rezultata željan osvajanja prva 3 boda u novoj sezoni, trener Pešić će na raspolaganju imati sve igrače za ovaj susret protiv ekipe Delijski Vis.

Još jedna bitna informacija o ovom meču jeste da je domaćin ovog susreta proglašen za NAJKOREKTNIJU ekipu u prošloj sezoni i za to im treba odati posebno poštovanje, verujemo da će i ovaj susret biti zanimljiv i da će gledaoci koji dođu imati šta da vide i da zadovoljni napuste stadion.

Informacije preuzete sa društvenih mreža oba kluba.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.