Večiti derbi u okružnoj ligi Pančevo pripao crno-belima!

„Večiti derbi“ koji se igra van Beograda! U 4. kolu okružne lige Pančevo ekipa Partizana (Uljma) dočekala je ekipu Crvene Zvezde (Pavliš) i tako odigrala tzv. večiti derbi van prestonice Srbije!

Obe ekipe su u meč ušle baš kao što to biva i u našoj najvećoj utakmici, tvrdo, bez mnogo šansi sa mnogo taktiziranja i bez previše riskantnih poteza, prvi gol postignut je tek u 35. minutu fantastičnim slobodnim udarcem Jezdimirovića crno-beli dolaze u vođstvo. Gol koji je postigla domaća ekipa je ulio vodu u uši Crvenoj Zvezdi i već posle prvog gola, posle odlične akcije mladi igrač domaće ekipe Popov pogađa same rašlje gola i postavlja konačan rezultat za prvih 45 minuta meča koji glasi Partizan – Crvena Zvezda 2:0.

U drugom poluvremenu gosti znatno odlučnije ulaze u 16 metara domaće ekipe i uspevaju u 65. minutu da prepolove prednost domaćina na 2:1. Domaća ekipa je posle primljenog gola ciljano bila fokusirana na kontra napade, domaći su i realizovali dvea kontra napada golom ali su igrači domaćih bili u ofsajd položaju pa su golovi opravdano poništeni.

Na kraju meč je završen rezultatom 2:1 u korist domaćina, obe ekipe su odigrale fer i korektno i zaista je ovaj „večiti derbi“ opravdao svoje ime. Treba napomenuti da je sudijska trojka PERFEKTNO odsudila meč, predvođeni odličnim sudijom Mijailovićem.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.