Srbobran minimalnim rezultatom sprečio Budućnost da odnese bodove u Savino selo!

4. kolo okružne lige Subotica, ekipa Srbobrdan (Srbobran) je dočekala na svom terenu ekipu Budućnost-i (Savino selo). Ovaj susret domaća ekipa je dočekala sa 2 pobede i jednim porazom u prva 3 kola, dok je ekipa Budućnosti posle pobede u prvom kolu doživela dva vezana poraza.

Od samog početka meča obe ekipe su krenule dosta otvoreno, bilo je šansi na obe strane, domaći su možda imali veću inicijativu i to je rezultiralo pogotkom u 19. minutu prvom poluvremena. Strelac za domaće bio je Dugonjić Aleksandar. I posle gola igra je nastavila da bude ista, mnoo šansi, dobrih poteza obe ekipe, gostima je nekoliko puta falila završnica ispred gola domaćina.

U 40. minutu gosti su imali odlično šansu da vrate rezultatsku neizvesnost u meč iz kaznenog udarca, u 16m domaće ekipe oboren je Nenad Nađ i sudija je opravdano dosudio najstrožiju kaznu za domaćina, nažalost gostujućih a na radost domaće ekipe Cimbaljević šalje loptu pored desne stative prilikom izvođenja penala.

U drugom poluvrmenu domaćin je imao nekoliko prilika da završi meč ali je odlični golman Budućnosti izrastao u junaka utakmice i uspeo je da sačuva mrežu posle odličnih napada Srbobrana.

Svaka čast domaćoj ekipi na prikazanoj igri i gostoprimstvu koje su pokazali, a gostima više sreće u narednim mečevima sa porukom da će se ove promašene šanse vratiti u sledećim mečevima. Sudijska trojka u sastavu Tronjanski Aleksandar, Ignjatov Siniša i Maletin Stefan je odlično vodila meč i u mnogome doprinela da se posle meča priča o fudbalu i šansama a manje o njihovim odlukama.

Od ove sezone naš portal MAXSPORT izveštavaće sa terena nižih liga na teritoriji Srbije. U niže lige spadaju sve lige koje su ispod nivoa prve lige Srbije, ukoliko ste simpatizer, igrač, trener ili PR menadžer svog tima koji se takmiči u zonskoj, okružnoj ili opštinskoj ligi možete se javiti za saradnju na mail „izvestajinizihliga@gmail.com“ ili na facebook profilu „Izveštaji Nižih Liga“ kako bi ostvarili saradnju i krenuli sa izveštajima sa vaših utakmica. Sportski pozdrav od uredništva portala maxsport.