Jedinstvo Putevi klub koji organizaciono i po strukturi nije gde pripada!

Ova sezona donela je mnogo prostora mlade igrače Jedinstva, pogotovu nakon odalska iskusnijih igrača koji su prethodne sezone nastupali za klub. To se u više navrata i odrazilo. U prvih šest kola tri velike pobede i tri velika poraza koji daju do znanja da ova sezona neće biti baš uspešna kao prethodna, ali će biti zadovoljavajuća.

Jesenji šampioni pioniri

Iako ekipa prima težak udarac nakon povrede trenera Janjića koji se manifestovao porazom od Poljeta iz Ljubića, ipak uspevaju da naprave veliki podvig u narednom periodu.

Trener Ivan Janjić

Na klupu je privremeno došao trener omladinaca Rogić. Nakon poraza od Ljubića, ekipa veže 6 utakmica bez poraza.

Jesenji šampioni kadeti

Poslednje dve utakmice gubimo te nas to postavlja na 6. mesto tabele. Kao i pretodnih sezona, napadački smo se zaista pokazali i sa 33 postignuta gola se postavljamo na treće mesto u tom segmentu igre. Nažalost 24 primljena gola postavljaju nas na 6. mesto po broju primljenih golova koje smo podelili sa Jedinstvom iz Konjevića i Prijevorom. Sve u svemu, s obzirom da je ekipa 7 utakmica igrala bez trenera Janjića i da je akcenat dat na veoma mlade igrače gornji deo tabele i još jedna sjajna golgeterska polusezona nešto su što nas može zadovoljiti.

Golmani:
Đorđe Ječmenica (17)
Mihailo Ćurdić (22)
Jovan Leontijević (17)

Odbrana:
Nemanja Lazić (31)
Milan Glišić (25)
Veselin Kosović (24)
Stefan Mitrašinović (20)
Nikola Savić (18)
Srđan Vukotić (35)
Lazar Janković (24)

Sredina:
Lazar Nedović (22)
Nemanja Ivanović (27)
Ivan Petrović (C) (35)
Nenad Cvetković (25)

Napad:
Luka Negovanović (24)
Darko Marić (29)
Bojan Ivanović (21)
Marko Milovančević (18)
Lazar Bralušić (17)
Boban Sinđić (30)
Nikola Goluboić (18)

U transfer periodu došli:
Veselin Kosović iz FK Dunav Stari Banovci
Mihailo Ćurdić iz FK Sevojna
Srđan Vukotić iz FK Zlatara
Luka Negovanović iz FK Rampa Požega

Od igrača spomenuti Stefana Mitrašinovića koji je najbolji igrač odbrane ove sezone, ceo vezni red i najbolji strelac Darko Marić.

Najbolji strelac Darko Marić

TOP 3 strelaca:
10 – golova Marić
8 – Nedović
5 – Petrović

Teretana
ŽFK

Od ove sezone ekipa portala „www.maxsport.rs“ bavi se izveštavanjem o klubovima nižih liga, za vreme jesenjeg dela sezone rađeni su izveštaji sa mečeva, usled završetka sezone i zimske pauze portal je pokrenuo nekoliko projekata: 1. Analiza jesenjeg dela sezona prvenstava; 2. Prezentacija klubova nižih liga; 3.Transferi klubova nižih liga. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa našim portalom koja je potpuno besplatna i zasniva se na dobroj volji kluba, igrača ili pojedinca koji prati klub i želite da se čuje o Vašem klubu, mestu, transferu možete se javiti na email adresu „izvestajinizihliga@maxsport.rs“, facebook profil „Izveštaji nižih liga“ ili instagram profil „izvestajinizihliga“.
Sportski pozdrav!