GROBARI I DELIJE BESNI: Kakva izjava Kosanovica nakon utakmice sa Partizanom!

Trener Napretka obrazložio zašto nije želeo da ništa menja iako je imao igrača više u meču sa Partizanom

Fudbaleri Partizana i kruševačkog Napretka odigrali su nerešeno, 1:1, u 13. kolu Superlige Srbije.

Posle utakmice, trener Kruševljana Milorad Kosanović dao je svoje viđenje meča, posle kojeg, kako ističe, ne može biti u potpunosti zadoovljan.

– Mi smo danas bili bez jednog od nama važnih igrača koji pravi razliku. Odigrati protiv Partizana nerešeno u Beogradu je velika stvar. Međutim, ja nisam u potpunosti zadovoljan, osim izjednačenja. Imali smo igrača više i trebalo je da budemo malo agresivniji. Ipak, ne mogu zameriti igračima. Sasvim je zadovoljavajuće.

VIDEO: Partizan sa igračem manje! Đerlek „pocrveneo“ protiv Kruševljana

Na pitanje, zašto nije ništa menjao posle crvenog kartona Partizana, Kosanović je dao svoje obrazloženje.

– Nemam ja šta da menjam. Uradili smo sve što smo mogli. Mi nemamo bolje. Nemamo igrače od 700.000 evra i milion evra. Mi imamo igrače zabadava.

Novinar je potom konstatovao da i takav igrač može da postigne gol, što je popularnog Kosana isprovocirao da kaže malo više od onoga što je, kako je rekao, želeo.

– Tačno. I ti igrači mogu da napadnu, i napali su. Partizanu u Beogradu u drugom poluvremenu nisu dali oko da otvore. Možemo mi, ali postoji razlika. Postoji još jedan deo o kom ne mogu da pričam, bolestan sam. Sve što se dešava protiv Radničkog iz Niša, Zvezde, Partizana, Čukaričkog…

– To su teške stvari za izdržati. Zamislite Zvezdu, ona ode u Liverpul, a sudija navija za Liverpul..kako to izgleda? A ti treba da ih pobediš. Izdržaćemo sve – kratko je zaključio Kosanović.

Ceo razgovor sa Miloradom Kosanovićem posle meča sa Partizanom pogledajte u videu na početku teksta.

VIDEO: Gol Napretka! Kruševljani šokirali Partizan u Humskoj

HOROR NA STADIONU: Fudbaler Lestera doživeo otvoren prelom!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!