KAKAV KOŠ: Nba ZVEZDA trojkom sa 9 metara rešila derbi!

Kari 41, Durant 30, Luka Dončić opet blistao, ali nedovoljno da bi pao San Antonio, Spenser Danvidi je odigrao strašan meč protiv Hjustona i pobedio ga kao gost

Gledajući kako je Boston izgledao u poslednje tri utakmice, ujedno i poraza, dolazak Toronta verovatno nije bio na listi želja. Opet, neki su upravo gostovanje Reptorsa u TD Gardenu videli kao šansu da se Kelti trgnu i vrate u normalu posle dosta trzavica i nemira unutar tima. Isto je pomislio i Kajri Irving.

Nema toga što Mr Clutch nije uradio prethodne noći, samo kako bi Boston srušio trenutno jedan od najmoćnijih timova NBA lige – 117.108.

Za to mu je, istina, bilo potrebno jedno od najsvetlijih večeri karijere! Irving je stavio potpis i udario pečat na pobedu koja je unela neku novu energiju u redove Kelta! Tako je skupio 27 poena i podelio 18 asistencija, čime je postavio neke nove granice.

Daleko od igre brojki, Irving je zaista bio taj koji je presudio Torontu. Od poslednjih 25 poena Bostona, Irving je bio učesnik u tačno 24! Deset kroz ono što je sam napravio, uz još šest asistencija koje su donele tačno 14 poena. Na sve to, Irving je stavio tačku na pobedu trojkom sa devet metara na minut pre kraja i tako rešio Toronto svih muka.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!