NA MARAKANI “BACAJU BOMBE“: Zvezda DOVODI dva STRAŠNA krilna napadača!

Kontakti su uspostavljeni, realizacija transfera zavisiće i od odlazaka.

Dok stručni štab i fudbaleri Crvene zvezde borave na Kipru i pripremaju se za prolećni deo sezone, klupsko rukovodstvo radi na angažovanju novih pojačanja.

Juče je stigao napadač Stefan Krstevski (21) koji će odmah biti prosleđen na pozajmicu u Grafičar, a u sredu se pregovaralo sa još jednim igračem koji je stasavao u Super ligi.

Pisalo se prethodnih dana, Crvena zvezda je odlučna u nameri da angažuje najboljeg strelca lige Aleksu Vukanovića i posao bi mogao da bude završen do kraja radne nedelje, potvrdio je igrač u izjavi „Žurnalu“.

„Do petka će sve biti poznato. I dalje su u igri Crvena zvezda, Lozana i Kinezi, ostaje da dogovorim pojedinosti sa Markom Miškovićem i onda definitivno odlučim“, rekao je Vukanović.

Krilni fudbaler Napretka nije jedina meta crveno-belih na toj poziciji. Razlika je samo što se u igri nalazi momak koji deluje kraj desne aut linije, za razliku od Vukanovića koji se bolje snalazi na levoj strani.

Čelnici Crvene zvezde uspostavili su ove zime kontakt sa ljudima koji brinu o karijeri bivšeg fudbalera lučanske Mladosti Saše Jovanovića (27), trenutno igrača španskog drugoligaša Kordobe!

U pitanju je momak koji je i pre pet šest godina bio zanimljiv crveno-belima ali se tada smatralo da je konkurencija prejaka i da nema razloga gomilati igrače.

Slična je situacija i sada, pa će zbog toga Jovanovićev transfer zavisiti od eventualnih odlazaka (El Fardu Ben, Džonatan Kafu, Slaboljub Srnić).

Saša Jovanović sa Kordobom ima ugovor do leta 2020. godine, ali u španskom drugoligašu ne bi previše zatezali oko obeštećenja zbog toga što se klub nalazi u finansijskim problemima i voljan je da smanji izdatke prodajom stranaca.

Brzonogi Lazarevčanin je u godinama koje mu dozvoljavaju da se povratkom u srpski fudbal i eventualnim dobrim igrama u Zvezdi još jednom izbori za unosan transfer u inostranstvo, pa bi tako transfer bio dobra opcija za obe strane.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!