INTERESANTAN PODATAK: Još jedna STOTKA Partizana!

Desni bek se „upisao“ protiv Spartaka.

Malo šta je za pohvalu u Partizanu ove sezone. Tim je tek treći na tabeli, klub je u dugovima, opetrećuju ga i organizacioni i kadrovski problemi, pošto nije rešio pitanje dobijanja UEFA licence, sportskog direktora i trenera, zbog čega je u optežm metežu teško pronaći svetlu tačku.

A ukaže se poneka. Na primer, u vidu Nemanje R. Miletića, koji je – uz golmana Vladimira Stojkovića – najbolji pojedinac aktuelnog sastava crno-belih. Trenutno je u reprezenatciji Srbijie, gde će pokušati da se izbori za minutažu u kontrolnom susretu sa Nemačkom i takmičarskom protiv Portugalije, u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, a u državni tim stigao je posle jubileja – 100. utakmice u dresu Parnog valjka.

Naravno, ako se računaju i prijateljski mečevi.
„Posebno mi je drago što sam ušao u „Klub 100“. Doduše, osim te brojke i jubileja ne mogu da kažem da će mi ostati u lepom sećanju, jer sam se em povredio i morao da napustim teren, em nismo pobedili Spartak. S druge strane, kad dođeš do trocifrene brojke za godinu dana i osam meseci moraš da budeš ponosan“, ushićeno priča Nemanja R. Miletić povodom jubileja koji je „proslavio“ minulog vikenda protiv Spartaka.

Bivši defanzivac kraljevačke Sloge, čačanskog Borca, Vojvodine i belgijskog Šarlroa seća se i prvog meča za Partizan, leta 2018.
„Debitovao sam na pripremama u Sloveniji, prva utakmica mi je bila protiv Kopenhagena kada sam još igrao na poziciji štopera. Šef je bio Miroslav Đukić i tad smo pobedili. Te stvari se pamte zauvek“.

A omilejni mu je…
„Protiv Jang Bojsa u Beogradu“.

Osim Nemanje R. Miletića u aktuelnoj generaciji Partizanovih fudbalera, više od 100 utakmica za klub imaju još Filip Kljajić (107), Nebojša Kosović (115), Zoran Tošić (121), Nemanja G. Miletić (128), Danilo Pantić (144), u „Klubu 200“ su Miroslav Vulićević (211), Vladimir Stojković (216) i Milan Smiljanić (230), a svi ih „šiša“ legendarni kapiten Saša Ilić (864).