KRAJ! NAJPOPULARNIJA PEVAČICA Srbije ulazi u Zadrugu?! Luni se sprema PAKAO, a tek NJEMU…(FOTO)

Ništa više neće biti isto.

Nedavno je jedna od najpopularnijih pop pevačica Srbije, Edita Aradinović objavom na svom Instagram profilu rešila da zbuni a ujedno i iznenadi svoje partioce.

Edita Aradinović

Naime, ona je na objavila Instagram stori na kome je upitala svoje fanove da li su za to da postane ravnopravna učesnica rijalitija „Zadruga“ ili ipak ne. Svi su bili zbunjeni, s obzirom da je nedavno rekla kako prati dešavanja u rijalitiju kad god ima slobodnog vremena, ali da ne bi bila jedna od učesnika jer joj obaveze ne dozvoljavaju.

Edita Aradinović

Međutim, sat vremena nakon prve objave pevačice, osvanula je i druga na kojoj je priznala da je želela samo da čuje mišljenje o rijalitiju „Zadruga“ od svojih fanova:

Edita Aradinović

– Inače, nista razumeli anketu za Zadrugu. Anketa je bila mišljenje o Zadruzi, kao i mišljenje o prvom storiju. Hvala lepo – rekla je Edita.

Očigledno da je pevačica želela da zbuni svoje partioce datom izjavom. Međutim, mi nismo u potpunosti sigurni da li je u pitanju samo šala, ili pevačica zaista razmišlja da se oproba u ulozi rijaliti igrača.

Ono što je činjenica, njen ulazak bi najmanje bio prijatan Slobinoj sadašnjoj devojci Luni Đogani, koja nije u najboljim odnosima sa pevačicom tako da bi mogli mnogo toga da očekujemo. Kako će se odvijati situacija u narednom periodu, ostaje nam da vidimo.