NAJTUŽNIJI TRENUTAK ZADRUGE! Izašli su u dvorište i zatekli TRAGIČAN prizor! Mnogo ste LOŠI!(VIDEO)

Oni nisu ni za šta!

Učesnici „Zadruge“ više puta su se oglušili o naredbe Velikog šefa, koji ih neprestano opominje da su nemarni i neodgovorni, a poslednja situacija pokazala je da su u tome zaista otišli predaleko.

Iako u okviru imanja na kome žive već pet meseci imaju i farmu sa životinjama, mnogi zadrugari ponašaju se kao da one ne postoje. Proka, koji je zadužen da kontroliše brigu o imanju, kao i produkcija, iz nedelje u nedelju opominju učesnike da ne vode na pravi način brigu o životinjama, a poznato je da je jedina koja to čini Gordana Džehverović.

Najtužniji trenutak je bio kada je Proka zajedno sa Gocom krenuo da obilazi dvorište i farmu i ustanovio da su pilići zbog promrzlina i neredovne ishrane uginuli, i rekao da treba da sazove hitan sastanak zbog svega što se desilo.

On je konstatovao da nikada ne čiste farmu koja je svaki put u sve gorem stanju, i naredio da Goca hitno sazove sastanak.

– Pregradite životinje da im ne bude hladno, a i gladni su, doneo sam jarmu za njih. Ovo je sramota, ovo je sramota. Uradi sve kako sam ti rekao momentalno Goco – izjavio je Proka i otišao.