SPREMNA ZA NOVI RIJALITI: Evo pod kojim uslovima Aleksandra Subotić ulazi u „Zadrugu“ – RADUJE SE KRUNIĆKI

Vraća se životu na malim ekranima.

Aleksandra Subotić izašla je iz vile „Parova“ pre tri meseca, a uprkos apelima Televizije „Hepi“ da se vrati u rijaliti, ona za „Alo!“ otkriva da od toga nema ništa i da svoju budućnost vidi u „Zadruzi“. Naime, kako otkriva, trenutno je u pregovorima sa čelnicima Televizije „Pink“ i nada se da će se uskoro pridružiti zadrugarima.

„Parovi“ su za mene prošlost. Pregovaram da uđem u „Zadrugu“ i ne tražim mnogo veći honorarod onog koji sam imala. To je 1.200 do 1.500 evra za nedelju dana. Toliko sam imala i u „Parovima“, pa smatram da je to odlična suma za danšnje vreme – počinje priču Aleksandra i otkriva da nije dobila tužbu Televizije „Hepi“ jer je napustila rijaliti, iako je rekla da će se vratiti.

– Nikakva tužba nije stigla na moju adresu. To su gluposti. Ne plašim se ničega, ali mislim da od svih tih pretnji nema ništa i spokojna sam. Iako Mirelu organski nepodnosim, ovo što je ona nedavno uradila, ista je priča koja se i meni dogodila. Odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i sigurno se nije pokajala. Nešu poznajem i za njega imam samo reči hvale, tako da sam sigurna da nije bilo nikakve otmice – kaže Aleksandra i dodaje da joj je jedina kočnica za ulazak u „Zadrugu“ njena maloletna ćerka Magdalena.

– Davidu se ne ulazi u rijaliti, a meni bi prijalo finansijski da uđem. Ipak, moram da vidim gde bi bila Magdalena, ako bih ja ušla u „Zadrugu“. Ona mi je uvek na prvom mestu – kaže Aleksandra i dodaje da ju je Jelena Krunić iznenadila ponašanjem u „Zadruzi“.

– Nisu mi jasni njeni postupci tamo. Jelena se izgubila kao da je na nekim drogama. Ne mogu da je prepoznam i mislim da se folira. Ako uđem tamo, stvarno ću se potruditi da vidim šta je sa tom devojkom – ističe Subotićeva.

Iako se prethodnih meseci pisalo da su Aleksandra i njen otac Karađorđe u lošim odnosima, ona ove navode oštro demantuje i navodi da se nikada nije svađala sa njim.

– Bole me priče da nisam u dobrim odnosima sa Karađorđem. S ocem sam u odličnim odnosima i ne razumem ljude koji hoće da posvađaju oca i ćerku – zaključila je Subotićeva.