NAKON KAZNE PRED IZBACIVANJE I NAJAVE ULASKA ĆERKE PEVAČA: Obezbeđenje u Zadruzi, Miljanin HAOS (VIDEO)

Nemaju mira.

Burno je u rijalitiju „Zadruga“, ali i izvan njega jer je ćerka pevača Sinana Sakića najavila da će možda ući na imanje u Šimanovcima (više o tome pročitajte na OVOM linku). Takođe, u Belu kuću je stigla kazna, opomena pred isključenje za Baneta Čolaka koji je zaradio direktnu nominaciju (šta je uradio pročitajte klikom OVDE).

Tenzije se ne smiruju u rijalitiju ni posle ovih događaja. Zadrugari su danas imali zadatak suđenja, a u jednom od njih Milan Milošević, Bane Čolaki Bora Santana tužili su Marka Miljkovića jer je rekao da je njihova emisija na radiju „Amnezija“ očajna i da će biti ukinuta.

Međutim, nisu oni imali problem sa njim već je Marko imao problem sa Miljanom Kulić, koja ga je vređala u toj emisiji. Zbog toga je došlo do velike svađe između njih i žestokog vređanja, a čak je i obezbeđenje uletelo u Belu kuću.

– Sve si veća i veća fekalija! Ajde, digni me još malo! Lupetaš gluposti za mene i naravno da me dižeš, ljudi sve vide! Fekalijo Kulić! – urlao je Marko.

UPUTILI JEDNO DRUGOM NAJGORE UVREDE: Miljana i Marko se ŽESTOKO POSVAĐALI, uletelo i obezbeđenje! (VIDEO)

– Nebitan si mi da si me dizala! Nemoj da me dodiruješ da te ne bi gurnula da odletiš u spavaću sobu! Buljašu Miljković! Smrad iz Brusa! Eto koliko nisi iskompleksiran, i obezbeđenje je zbog tebe ušlo! – rekla mu je Miljana.

Ova svađa je trajala veoma dugo, a kako je sve izgledalo, možete videti u snimcima ispod: