OTKRIVENA TAJNA ZADRUGARA: Sve između njih je bilo LAŽ, deo zadatka! A sada… (VIDEO)

Karte na sto.

Ukućane najgledanijeg rijaliti programa „Zadruga“ Veliki šef, kroz pismo koje je stiglo u toku dana, obavestio je o tome koji su zadrugari imali tajni zadatak, a stanari su nakon toga bili upoznati i sa detaljima istog.

– Mina i Đekson su dobili tajni zadatak da postanu najbolji prijatelji sa Dragicom i da se što više druže. Bilo je zanimljivo gledati ovo prijateljstvo zbog zadatka. Gledajući ovo druženje, neko ko ne zna da je ovo bio zadatak, mnogi bi pomislili da je ovo prijateljstvo koje traje godinama. Zbog uspešnog zadatka Mini i Đeksonu šaljemo po hiljadu dinara – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Pored ovih ukućana, Veliki šef, sa po 700 dinara nagradio je i voditelje Radija „Amnezija“, Milana Miloševića, Baneta Čolaka i Boru Santanu. Po završetku čitanja pisma, Đekson je imao želju da kaže koju reč više o Dragici Janičić.

– Ja ću samo da kažem da je mene ovaj zadatak zbližio sa Dragicom i da sam ja nju upoznao i da je meni stvarno do j*ja sa njom! – govorio je reper.

Podsetimo, Dragicu Janičić i Nemanju Đerića Đeksona prate komentari kako je ova zadrugarka zaljubljena u repera koji je u ljubavnoj vezi sa Minom Vrbaški. U nastavku pogledajte kako je izgledala ova situacija.