OZBILJNI ZDRAVSTVENI PROBLEMI, 3 SMRTNA SLUČAJA… Naša poznata glumica KRILA kroz šta prolazi

Nije joj lako…

I dok ređa uspehe na poslovnom planu, glumici Milici Milši u privatnom životu nije bilo ni malo lako. Poslednji period je bio stresan i traumatičan, najviše zbog suočavanja sa gubitkom bliskih ljudi. Milica je to uglavnom zadržavala za sebe, pa mnogi nisu ni znali kroz šta sve prolazi.

Za samo deset meseci imala je tri smrtna slučaja u porodici. Umrla je njena majka, Leposava Isaković Milanin, koja joj je bila velika podrška i oslonac u životu i za koju su je vezivali ogromna ljubav i poverenje. Potom je umrla i njena svekrva Slobodanka Đurđić, s kojom je imala posebno lep odnos. Samo nekoliko dana kasnije, umire i njen teča Aleksandar Pavlović, profesor emeritus, violinista i dirigent, član britanske Kraljevske muzičke akademije, s kojim je bila vrlo bliska.

– To su strašni gubici. Nikad ne prolaze tuga i bol kad izgubiš majku ili bliskog člana porodice. Ta tuga i taj bol zauvek ostaju. Samo učimo da živimo s tim bolom.

milica-milsa,-zarko-jokanovic

Uprkos svemu tome, Milica je uspela da nastavi dalje, ali joj zdravlje ne ide na ruku. Ona od malih nogu ima problem s kičmom i to joj sada predstavlja veliki teret.

– Imam skoliozu, lordozu i dve vratne diskus hernije. Nedavno sam imala intervenciju na oba kolena, skoro sam ostala bez hrskavice u njima. Doktor Milan Mileusnić mi je uradio tretman PRP – ubrizgavanje u kolena faktora rasta, koji se dobija iz krvi koju vam izvade. To mi je mnogo olakšalo život. Priznajem da mi je teško da izdržim sve fizičke napore, ali se trudim da odvojim i vreme za sebe i da idem na vežbe.

#foodtalkbudva2017

A post shared by milicamilša (@milicamilsaisakovic) on