PREOKRET: Gasttozz izašao iz vile Parova, pa potpisao OVAJ papir! Sada mu se sve vrača ? (FOTO)

Iznenađenje.

Nenad Marinković Gastoz zvanično je promenio prezime u Sinđelić nakon što je nedavno napustio vilu da potpiše potrebnu papirologiju! Ekipa rijalitija „Parovi“ odvela je njega i njegovog oca Svetislava Sinđelića Đuru u opštinu Svilanjac, a potom i u Jagodinu, gde su sve obavili, a onda su i otkrili neke detalje iz svog života.

Nenad Marinković Gastoz

Naime, Nenad Marinković, sada Sinđelić, otkrio je da je on u detinjstvu viđao oca Đurui da nije tačno da on nije hteo da ga prizna.

Nenad je otkrio gde je on živeo od svog rođenja.

– Od kada sam rođen otišao sam u Velike Popoviće gde je mama živela, tamo sam bio do 3. godine života. Posle sam se preselio sa mamom u Svilanjac jer je mama tamo našla posao. Tu sam živeo do svoje 15. godine. Posle toga sam otišao za Francusku kod mame.

– Sve vreme dok sam živeo u Svilanjcu viđao sam se sa Đurom. Viđao sam ga jednom u 6 meseci, nisam ga viđao svaki dan – rekao je on a onda je Gastozova sestra koja je u gostima dodala da Đuru ni ona nije viđala.

Nakon toga Parovima je otkriveno da je Nenad promenio prezime, pustili su im video snimak iz Svilanjca a nakon toga su mi svi čestitali.

Nenad je danas posebno raspoložen, a otkrio je i da li je i ranije želeo da uradi ovo.

– Da, hteo sam ovo da uradim i ranije. Smarali su me sudovi i papiri pa se nisam cimao. Drago mi je da se ovo dogodilo pred kamerama i da je sve zabeleženo. Otac i sin sede na klupama u Svilanjcu – rekao je Nenad.

Đura je imao komentar u svom stilu, ali ni on nije krio svoju sreću.

– Ja sam prirodni fenomen, u 65. godini dobijam sina od 25 godina. Sad mogu i da umrem – rekao je on.

Dakle, Nenad Marinković je prošlost, te se u vili sada takmiči Nenad Sinđelić Gastoz.