REKLA ONO ŠTO MNOGI MISLE: U Zadrugu se uključila gledateljka i ISKRITIKOVALA produkciju zbog Kije!

Da li ste saglasni sa njenim stavom?

Gledateljka Mira iz Beograda večeras se uključila uživo u program rijalitija „Zadruge“ i uputila je jednu zamerku produkciji i novinarima. Ona se javno deklarisala kao fan Slobe Radanovića i Lune Đogani, a rekla je javno ono što mnogi fanovi ovog para misle i komentarišu na društvenim mrežama. Naravno, fanovi drugog tabora rekli bi upravo suprotno.

Gledateljka je zamerila to što novinari kada gostuju u emisijima ne pokažu i prepiske koje je Kristina Kija Kockar imala kao što su pokazali prepiske Slobe Radanovića.

Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani

– Zašto ne pokažu Kijine prepiske? – upitala je gledateljka i podsetila na to da je u medijima izašlo da je Kristina Slobu varala sa fudbalerom Stefanom.

Gledateljka je podsetila i na to da se od početka govori da su Sloba i Luna zaštićeni, a ona smatra da je upravo ovaj par trpeo najveće napade.

Rijaliti Zadruga

Međutim, voditeljka Dušica Jakovljević ju je podsetila da su upravo novinari ispitivali Kiju kada je reč o njenom navodnom odnosu sa dotičnim fudbalerom.

Koji je vaš stav? Ima li povlašćenih takmičara? Da li ste saglasni sa gledateljkom Mirom iz Beograda? Napišite nam u komentarima.