ŠOK U PRENOSU UŽIVO: Kija i Sloba zajedno na krevetu, ruka na ramenu – NIKO ne veruje! A Luna? (VIDEO)

Voditeljka u čudu – nema dalje.

Čudna situacija u večerašnjoj emisiji o rijalitiju „Zadruga“ koju je vodila Dušica Jakovljević. U program su se uključivali gledaoci koji su komentarisali svoje favorite, a kada se javila obožavateljka Slobe Radanovića, desio se mali šok koji je iznenadio i voditeljku, ali i njene goste – Mininu majku Ivanu Vrbaški i Sanjinog tatu Novicu Stankovića.

Gledateljka je komentarisala kako joj se Luna Đogani isprva sviđala, ali da ju je razočarala i da sada loše utiče na njenog miljenika iz Zrenjanina. Ona je dodala kako je njoj bitan samo Sloba i da bi volela da mlada blogerka nekim čudom nestane iz „Zadruge“ jer ometa pevača da raščisti sa svojim emocijama.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

– Volela bih da vidim šta bi se desilo kada bi Sloba i Kija ostali sami. Da Sloba raščisti s emocijama, jer je meni samo on bitan – pričala je gledateljka, a onda su se svi u momentu šokirali prizorom na ekranu, uključujući i voditeljku i goste.

A iza Dušicinih leđa bili su Kija i Sloba, zajedno na krevetu – i ruka na njegovom ramenu. I taman kada su se svi upitali šta se to zbiva i da li je moguće to što vide, voditeljka je objasnila da je samo reč o spojenim monitorima koji pokazuju šta na odvojenim mestima rade još uvek zakoniti supružnici.

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović

Montaža je delovala poprilično realno, a ruka na Slobinom ramenu bila je zapravo Lunina.

Pogledajte kako su izgledali ti momenti: