SAMO DA JE POGLEDAM U OČI: U „Zadrugu“ ulazi ON! Kada ga bude videla, slediće se… prava BOMBA!

Jedan od najvećih pevača na ovim prostorima.

Poznati pevač Šako Polumenta pre nekoliko meseci je dospeo u žižu interesovanja zbog skandala koji je napravila maloletna Mina Vrbaški, koja se trenutno nalazi u „Zadruzi“.

❣😺😺

A post shared by Mina Vrbaški (Josifa) (@_mina.official__) on

Kako zadrugari svake nedelje imaju organizovanu žurku, mnogi su se pitali da li će ikada imati prilike da vide Šaka kako nastupa u „Zadruzi“, a on je sad otkrio da li bi ušao iako je Mina tamo:

– Nisam imao kad, nisam imao vremena. Svašta nešto se dešavalo u skorije vreme, odradio sam 4-5 novih pesama sa novog albuma, tako da mi nije nekako išlo to. Imao sam milion poziva. Šta to ima veze sa njom?! Ja bih voleo da pođem tamo, pošto ljudi svašta pričaju. Da se pogledamo u oči, i da joj otpevam pesmu. Hvala joj što je ona tako nešto napravila, jer je ona mene pokrenula. Nemajući veze sa njom, kao, stradao, a nisam stradao, nego sam se podigao i uradio nešto što je mene stimulisalo i pokrenulo dalje. Taj inat kod mene… (smeh) – rekao je Šako za „Telegraf“.

sako polumenta

Da li će Šako zaista ući u Zadrugu, pa makar na to jedno veče, i kako će Mina reagovati, ostaje nam da vidimo, ali joj sigurno neće biti prijatno.