SIROTA LUNA NI NE ZNA: Produkcija „Zadruge“ povećala Luni honorar, a Anabela troši NOVAC samo za sebe

Majka troši kćerkin teško zarađeni dinar…

Produkcija „Zadruge“ povećala je za 200 evra nedeljni honorar Luni Đogani zato što je znatno doprinela gledanost rijalitija.

Tako će ona ubuduće sedmično zarađivati 800, umesto dosadašnjih 600 evra, saznaje Kurir.

Ako će se nekome na kraju isplatiti sva poniženja, svađe, tuče, preljube i spletke pred kamerama, bez sumnje će to biti naslednica dinastije Đogani, koja je u rijalitiju započela vezu s oženjenim pevačem Slobom Radanovićem.

My hero..🤗 #ljubavzaljubav🍀

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Ono što je Luna uradila za „Zadrugu“ vrlo brzo su prepoznali gledaoci, kojima je blogerka postala glavni favorit, ali i producenti, tako što su je pošteno novčano nagradili za trud.

Prema saznanjima, Luna je jedina učesnica koja je prošle nedelje potpisala novi ugovor na zahtev produkcije.

– Luna je pojedinačno najviše doprinela da gledanost „Zadruge“ bude u samom vrhu i red je bio da bude nagrađena za to. Ona je, prema prvobitnom ugovoru, bila među učesnicama koji su bili srednje plaćeni – 600 evra nedeljno. Zato smo prošlog petka s njom potpisali novi ugovor kojim je honorar povećan za još 200 evra na nedeljnom nivou – kaže izvor blizak produkciji.

Izdržite do kraja.. #ljubavzaljubav🍀

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

Za 21 nedelju, koliko je prošlo od početka rijalitija, Đoganijeva je zaradila 12.600 evra, ali pošto će rijaliti trajati do kraja maja, Luna će imati priliku da inkasira mnogo više.

Njena majka, Anabela Atijas, podigla je krajem decembra 3000 evra od ćerkinog honorara, uz obrazloženje da joj je taj novac neophodan da plati novu pesmu. Producenti su morali da joj isplate traženi novac jer je blogerka pre ulaska u „Zadrugu“ ovlastila svoju majku da može da podigne njenu zaradu.

Bas kao onda, kada sam te prvi put u ruke uzela…

A post shared by Anabela Atijas (@anabelci) on

Luna je među tri takmičara koji imaju najviše šanse da osvoje prvo mesto. Ako se to dogodi, njoj neće biti isplaćeni nedeljni honorari, već samo glavna nagrada od 50.000 evra – rekao je sagovornik.