ŠOK! Gastoz MENJA PREZIME! Evo kako će se sad PREZIVATI (FOTO)

– Hteo sam ovo da uradim i ranije. Smarali su me sudovi i papiri pa se nisam cimao – poručio je Gastoz

Iako je godinama bio u svađi sa svojim ocem Đurom, Gastoz je promenio mišljenje kada su se njih dvojica našli zajedno u „Parovima“ i odlučio je da promeni prezime, i više se ne preziva Marinković, po majci, nego Sinđelić po ocu.

Da podsetimo, dugo je Gastoz živeo sa majkom i stalno je ponavljao da otac nije hteo da ga prizna. Sada je promenio mišljenje i sa Đurom je otišao u jagodinu i Svilajnac gde su sakupili sve potrebne papire i Nenad je učesnicima rijalitija saopštio da se i zvanično preziva Sinđelić.

– Od kada sam rođen, otišao sam u Velike Popoviće gde je mama živela, tamo sam bio do treće godine života. Posle sam se preselio sa mamom u Svilanjac jer je mama tamo našla posao. Tu sam živeo do svoje 15. godine. Posle toga sam otišao za Francusku kod mame. Sve vreme dok sam živeo u Svilanjcu viđao sam se sa Đurom. Viđao sam ga jednom u šest meseci, nisam ga viđao svaki dan – ispričao je Gastoz i dodao:

– Hteo sam ovo da uradim i ranije. Smarali su me sudovi i papiri pa se nisam cimao. Drago mi je da se ovo dogodilo pred kamerama i da je sve zabeleženo. Otac i sin sede na klupama u Svilanjcu.

Sa druge strane, Đura nije mogao da sakrije koliko je srećan.

– Ja sam prirodni fenomen, u 65. godini dobijam sina od 25 godina. Sad mogu i da umrem – izjavio je Gastozov otac.