HOROR SCENE TRENUTNO U ZADRUZI: Kulićeva u nervnom rastrojstvu pokušala da se UBIJE – a razlog je OVO

Au, skandal!

Kako se oglasilo zvono koje obaveštava da je pristiglo pismo u Belu kuću, zadrugari su jedva dočekali saopštenje da vođa može podeliti ovonedeljni budžet. Međutim, desilo se nešto što niko nije očekivao.  Tokom jučerašnjeg dana Miljana Kulić i Sloba Radanović ušli su u žestoku raspravu, a tenzija između njih dvoje ne jenjava ni danas. Čim su stigle kutije sa novcem, Radanović je iz revolta rešio da se suprotstavi Kulićevoj, uzme sav novac i odnese ga u izolaciju, zbog čega je ona pobesnela.

– Pozdrav Veliki šefe. Novca nema, kao što ste i videli. Bizon, kao što ste videli, sinoć mi se unosio u facu i hteo da me udari. I režao na mene kao one džukele pobesnele – povikala je Miljana.

Sloba je rešio da tera inat Miljani, pa se nakon nekoliko minuta vratio u dnevni boravak, gde je još trajao sastanak i svim zadrugarima podelio nedeljni budžet na ravne časti, a niko osim Miljane i Saške Karan nije se pobunio zbog ovoga.

Miljanu je ovo dovelo do nervnog rastrojstva, prilikom cega je pokušala da se samoubije sredstvom za čišćenje sanitarija.

Kulićeva je šizela zbog pevačevog postupka, pa su ušli u žestoku svađu, a sve to možete pogledati u narednom video-snimku: