Procurio snimak kako je počeo sukob! Pogledajte šta je Maca radila Kiji na Zadrugoviziji! (VIDEO)

Maca i Kija pokoškale su se tokom takmičenja televizije „Pink“

Učesnice „Zadruge“ Kija i Maca ne mogu da se snimsle. Pre neki dan Kristina je htela da bije Diskreciju jer joj rekla da nikad neće imati decu.

Danas, 12. aprila, Kija je ponovo pobesnela na Macu i počupala je pred obezbeđenjem.

Sukob Kristine i Diskrecije je počeo ranije, to tokom „Zadrugovizije“. Naime, Kija i Maca su sedele između Bore , a kada je Kristina naslonila svoju ruku na rame Santane, Diskrecije počela da je gura.

Kristina je vratila svoju ruku na Borino rame, ali je Maca bila uporna i sklanjala je. Miljana, koja se bila u njihovoj blizini, pokušala je da smiri situaciju.

– Hajde, smirite se – rekla je Kulićeva.

Diskrecija je ustala i htela da ispoliva Kiju, ali je sprečena u toj nameri.

Pogledajte:

Evo kako je krenuo sukob izmedju Kije i Senade. Gospodjica Senada je definitivno osoba sa disocijativnim poremecajem licnosti,i ja nju zaista mogu samo da zalim. Ovakve osobe nemaju kapacitet za empatiju i razumevanje drugih ljudi. Nemaju osećanje krivice niti kajanja ,njima su drugi uvek krivci. Egocentrični su, manipulativni i skloni lažima. Ne poštuju bilo kakva pravila i često su u sukobu sa autoritetom. Zbog toga osobe sa ovim poremećajem često u svojoj istoriji imaju boravak u kazneno-popravnom domu ili zatvoru, gde je ako mene pitate doticnoj gospodjici i mesto. Zao mi je samo sto Kristina dozvoljava sebi da je dotaknu reci jednog poremecenog slucaja, mada opet verujem da je dirnuta u najbolniji i najskriveniji deo sebe, nadam se da nece posegnuti za fizickim obracunom ,a i ako do toga dodje apsolutno cu je,iako sam protiv nasilja,zdusno podrzati i navijati da joj sto jace ocita lekciju. #dnevna_doza_kije

A post shared by KRISTINA KIJA KOCKAR 🎲 🎲 (@dnevna_doza_kije) on