NAKON ŠTO JE ZAPROSIO… Mina Vrbaški ŽESTOKO napljuvala Tomu – Dao joj prsten, a ona… PUKLA LJUBAV


Niko nije očekivao ovakvu reakciju!


Bivši zadrugar Tomislav Panić u rijalitiju „Zadruga“ je ušao u vezu sa starletom Minom Vrbaški, međutim nakon što je napustio šou, ona je pokušala da obnovi vezu sa bivšim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Kako je nedavno i sama napustila „Zadrugu“, Mina je otišla u rodno mestu Inđiju, a kako saznajemo, Toma je došao kod nje u posetu, u želji da je zaprosi.

Mladi maneken bio je ozbiljan u svojoj nameri, što je starletu potpuno iznenadilo. Prvo je pomislila da je šala, a potom mu objasnila da od toga nema ništa.

POSLE SVAĐE SA KIJOM: Sloba moćno ZAPEVAO baš OVU pesmu! Šta je u njegovoj glavi, kome je ovo namenio? (VIDEO)

Mina Vrbaški

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Kako bismo proverili da li je to tačno, kontaktirali smo Minu koja je za naš portal rekla sledeće:

– Da, istina je da sam dobila ponudu da se verim za njega. Ja sam odbila, jer taj dečko mene ne zanima. On je odvratan i mnogo bezobrazan i misli da je faca, a da mene nije bilo, ne bi nikad dospeo u javnost – ispričala je Mina iskreno.

Pitali smo je šta se to tačno dogodilo, pa je postala toliko ogorčena na njega, a ona nam je otkrila detalje o njihovom odnosu koje do sada niko nije znao.

– Za mene je on presmešan. Dečko je dao izjavu da ne može da bude sa mnom u vezi zato što mi, navodno, ne daju moji sponzori. Mene je to naravno uvredilo i mislim da uopšte nije u redu sa njegove strane to da priča, zato što mislim da je imao najlepši period sa mnom. Tako da… Dečko je za mene nula! – dodala je bivša zadrugarka.

NEĆE MU OPROSTITI?! O njemu je stalno pričala u „Zadruzi“, a ni NE ZNA da je napolju ZAMENIO drugom!

Sunday ☀️ #me #style #selfie #sunday #menstyle #panicrevolution

A post shared by Toma Panic (@tomapanicofficial) on

Toma se povodom priče o veridbi oglasio kratko za „Rijaliti“:

– Ništa od veridbe, nema više prstena. Blokirali smo jedno drugo na Instagramu i ne komuniciramo. Ako je sretnem negde na ulici, pozdraviću se i to je to. Ne želim više ništa da imam sa njom – otkrio je maneken.

Kako će dalje teći njihov odnos, videćemo.