OTKRIVENO: Zadrugari SVAKE nedelje ISTOG dana NAPUŠTAJU imanje! Idu na OVO mesto u SPOLJNI svet (FOTO)


Opa!


Učesnici rijalitija „Zadruga“ već devet meseci obitavaju na Pinkovom imanju na obodu Šimanovaca, mesta u kom živi nešto više od 3.000 duša i do koga se auto-putem stiže za desetak minuta iz Beograda.

NEĆEŠ DA SE ŽENIŠ! Kija uputila Slobi OVE reči – Ja te jurim, a ti… LUNA krišom sluša, NE VERUJE!

Rijaliti Zadruga

Pravilo je da zadrugari nemaju nikakav kontakt sa spoljnim svetom i da ne dobijaju nikakve vesti iz stvarnosti. Jer, njihov svet je – rijaliti. Tako su odlučili, tako su se dogovorili potpisujući ugovor sa produkcijom na osnovu koga dobijaju fine honorare.

Međutim, takmičari ipak napuštaju imanje na kome se nalazi Bela kuća. I to svake nedelje, istog dana – utorkom!

Zadruga

Da bismo proverili šta se tu zapravo zbiva, uputili smo se direktno u Šimanovce. Ne na rijaliti imanje u Pinkovom studiju, nego baš u centar ovog sremskog mesta.

Kada smo ih upitali za „Zadrugu“, većina meštana nam je kao iz topa odgovaralo da ih rijaliti ne interesuje, da ga ne gledaju i da nisu upućeni šta se tamo zbiva.

Kafana u Šimanovcima

– Zadruga? Šta će mi to? Još mi samo ona fali pa da me još jače boli glava u životu – poručio je stariji gospodin u centru sela, a njegove reči na sličan način ponavljaju i ostali.

Možda meštani nisu iskreni kada kažu da ne prate „Zadrugu“ i da ih ona ne zanima, ali su zato bili vrlo ljubazni i pomogli su nam da otkrijemo gde to zadrugari redovno izlaze.

Šimanovci

Iskusni kafedžija iz kafane u centru naselja, rekao nam je da oni sa obližnim imanjem nemaju nikakve dodirne tačke. A onda nam je odgonetnuo misteriju.

Kafana u Šimanovcima

– Mi od „Zadruge“ ne vidimo ništa. Daleko je to od nas, niko tamo ne ide. Čak i publika koju vidite u emisijama ne stiže iz Šimanovaca, nego ih dovoze iz Beograda. Naši neće tamo da idu. Nemamo mi nikakav kontakt sa tim šouom. Jedino što svakog utorka u naš market u centru sela stižu zadrugari u nabavku. I u pekaru preko puta. Dolaze u pratni obezbeđenja i ne zadržavaju se dugo. To je sve što mi vidimo od „Zadruge“ iz prve ruke – objasnio nam je konobar koji nije želeo da otkrivamo njegov identitet.

Market u centru Šimanovaca gde kupuju zadrugari

Market u centru Šimanovaca gde kupuju zadrugari

Dakle, učesnici rijalitija „Zadruga“, svake nedelje stižu u centar Šimanovaca i posećuju market ne bi li obavili nabavku koja se radi utorkom – nakon izbora novog vođe i raspodele budžeta. U kupovinu ide vođa koji je te nedelje na čelu „Zadruge“, a odnedavno sa njim ide još nekoliko učesnika da mu pomogne, a njih biraju izvlačenjem imena za čuvenim stolom u Beloj kući.

Pekara u Šimanovcima u kojoj kupuju zadrugari

Pekara u Šimanovcima u kojoj kupuju zadrugari

Prodavnica i pekara na fotografijama iznad, i njena bliža okolina, jedina je stvar koju zadrugari vide iz spoljašnjeg sveta. A neki su tamo punih devet meseci – od samog starta „Zadruge“.