SLOBA PROMENIO MIŠLJENJE: Sada bira LUNU! Kijino izlaganje RASPLAKALO gledaoce Zadruge, priznala… AJ

Vidi se da joj je jako teško.

Za stolom se povela rasprava u kojoj je inicijator bio Milan Milošević, on je izneo stav o ljutim rivalkama počevši od svog odnosa sa njima, a kasnije i Slobinog sa svojom ženom i ljubavnicom.

– Između Kije i mene je bilo dosta ružnih reči, više doduše sa moje strane nego njeno. A što se tiče Lune, ona je iskrena, njoj bi pre poverio tajnu nego Kiji – počeo je Milan sa izlaganjem, a onda je dodao:

– Ako bih morao da biram sa kojom bih se družio napolju, izabrao bi da se družim sa Lunom…

Luna se samo osmehivala i gledala u Milana sa očima punim ljubavi, te su razmirice između njih ovog momenta zaboravljene. Da podsetimo, novinar je u poslednje vreme dosta spletkario unutar ljubavnog trougla, te se ovo može razmatrati i kao njegov tajni plan. Naravno da su se prebacili na temu Slobe, jer uvek interesantnija priča jeste ova ljubavna nego prijateljstvo sa Radanovićevim izabranicama.

– Moje nije da bilo šta govorim. Ja njega volim ali hoću da se razvedem, ne razumem šta je vaš problem – naglasila je Kristina nakon što ju je Milan potkačio.

– Jel ti lako kad on kaže biram Lunu, rekla si mu: „što lažeš“ – navaljivao je Milan da istera priču na čistac.

Šta je Kija ispričala i kako su se Sloba i ona sporečkali, pogledajte u prilogu koji sledi! Milan je najzad doneo zaključak da uopšte razlog njihovog razvoda nije Luna već nešto drugo, gledaoce je ovo stjuardesino izlaganje bukvalno rasplakalo:

KIJA DA LI CE SE VRATITI SLOBIGledaj preko 200 ex YU Tv kanal uzivo, bez satelitske opreme ili kablovske! Ne propusti vise ni jednu utakmicu, film ili seriju! Sve sto je potrebno je internet Probaj besplatno na https://goo.gl/XDSEqd

Geplaatst door Zadko Sila op vrijdag 11 mei 2018