PREKID ZADRUGE – OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O SLOBI: Luna URLA, Radanović IZAŠAO, obezbeđenje uletelo (VIDEO)

Haos.

Luna Đogani i Slobodan Radanović imali su buran i turbulentan dan u rijalitiju „Zadruga“, naročito zbog video-klipova u kojima je razotkriveno kako se on na isti način ophodi i prema svojoj devojci i još uvek zakonitoj supruzi Kristini Kockar.

Međutim, Luna je nekako prešla preko svega što je videla, a da pre toga za mnoge situacije nije ni znala. Ono što ju je posebno povredilo jeste trenutak kada on pominje njene roditelje.

– Da li sam ovo zaslužila? Kako te nije sramota, pi*ko jedna! Ološu jedan, šta je ovo?! Sram te bilo! Ti ćeš da kažeš da su moji roditelji zlobni i to za Đeksona, lažovu jedan! – skočila je Luna nakon čega je briznula u plač.

– Oni puste samo deo snimka! Uopšte nije bilo tako, rekao sam za drugu situaciju! – rekao je Sloba.

– Sve što radi sa njom, on to radi i sa mnom svaki dan! Zar te nije sramota? Ti si jedini lažov u ovom rijalitiju, niko više! Zašto si mi ovo uradio? Zašto si hvalio kad je sve bilo savršeno ovde! – vikala je Luna.

Radanović je nastavio da gleda klipove, a onda je priznao na šta se taj razgovor odnosio.

To nije tačno! Meni je samo Kija rekla da postoji mogućnost da se tvoji slažu da budeš sa mnom da bi tebe oprali kad izađeš iz rijalitija, a ja sam rekao da je možda u pravu, jer tako mi je delovalo – pravdao se Sloba.

Posle ovih reči, Luna je briznila u plač, gde je emisija odmah bila prekinuta. Sloba je demonstrativno izašao napolju i naljutio se na produkciju jer su snimci navodno izmontirani tako da ne pokazuju pravu istinu. U Belu kuću je ušlo i obezbeđenje, ali nije imalo potrebe da reaguje.

Pogledajte kako su izgledale te dramatične scene iz rijalitija „Zadruga“: