UDARA IZ SVE SNAGE! Nakon svađe, Sloba VAN SEBE – ponovo se POVREĐIVAO! Luna rida i POVRAĆA, a Kija…

Jezivo stanje u „Zadruzi“

Burna dešavanja u ljubavnom trouglu rijalitija „Zadruga“ između Kristine Kije Kockar, Slobe Radanovića i Lune Đogani se ne stišavaju iako je superfinale zakazano za tri dana.

Zadrugarima su ovog popodneva pušteni ljubavni snimci Slobe i Lune iz „Zadruge“, međutim, nakon toga pušteni su i emotivni snimci Kije i Slobe, što je blogerku potpuno izvelo iz takta, jer je videla snimak gde se supružnici ljube.

Đoganijeva ga je žestoko napala zbog njegovih postupaka, a ono što ju je posebno povredilo jeste to što je pevač pominjao i njene roditelje.

Ona je od stresa krenula da povraća, te je voditeljka napustila kuću i emisija je prekinuta.

Luna Đogani

Kija se za to vreme povukla u pab, a prvi joj je prišao Lepi Mića kako bi joj održao lekciju:

– Pusti ih, oni će se sami ukanaliti, ja sam ti to rekao. On je mrdao bubicu ali sve se to čuje. Ti si sve bila u pravu, ja sam tebi uvek verovao. Ne smeš da ga napadaš bez razloga. Moraš biti jaka. Ona je dete, mučenica, zaljubila se – pričao joj je Mića, a potom je otišao kod Slobodana, kako bi i njega posavetovao.

– Boli me ku*ac za moju ženu, zato što je ona govno! Ostavite me svi na miru. Šta mi glume ludilo? To za Lunine roditelje nije istina da sam rekao, sve izvrću – urlao je pevač, a potom krenuo da udara u zid neprestano i da se povređuje.

sloba radanović

Lepi Mića ga je molio da prestane i pokušavao je da ga smiri. Đoganijeva je za to vreme bila sama u sobi, plakala je i povraćala.

Uskoro video cele rasprave.