GORI SVE: ŠTA je Mbape PORUČIO Delijama!?

Jedan od najboljih fudbalera današnjice Kilijan Mbape čuo je za fantastičnu atmosferu koju navijači Crvene zvezde prave na „Marakani“.

Jutjuber David Vujanić posetio je pre desetak dana trening kamp Pari Sen Žermena i prisustvovao promociji nove opreme šampiona Francuske.

Tom prilikom Vuj je imao priliku da razgovara sa Kilijanom Mbapeom i Danijem Alvešom, a sjajnog Francuza pitao je šta misli o Crvenoj zvezdi i njenim navijačima.

„To je tim sa prelepom atmosferom na njihovom stadionu, igraćemo vrlo bitnu utakmicu. Učinićemo sve da pobedimo, ali biće veoma teško. Znamo da imamo kvalitet da trijumfujemo, učinićemo sve što je do nas da to i učinimo“, rekao je Mbape.

Pari Sen Žermen ugostiće Crvenu zvezdu sledeće srede na „Parku Prinčeva“ u okviru 2. kola grupne faze Lige šampiona, a prliku da upozna „delije“ Mbape će imati početkom decembra.

„Čuo sam da zaista imaju ludu atmosferu… Ali, nikad nisam igrao tamo“, rekao je fudbaler Pari Sen Žermena.

Zvezda će pre gostovanja Pari Sen Žermenu odmeriti snage sa lučanskom Mladosti u 10. kolu Super lige Srbije, a meč na „Parku Prinčeva“ igra se 3. oktobra od 18 časova i 55 minuta.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!