GOTOVO JE: ON UBRZO NAPUŠTA Marakanu!?

Crvena zvezda bi uskoro mogla da se suoči sa dobrim ponudama za svoje igrače, jedan od njih jeste i Milan Pavkov.

Pavkov je jedan od „x faktora“ Crvene zvezde u borbi za ulazak u Ligu šampiona, posebno je to bio slučaj u utakmici protiv Salcburga u gostima.

Ipak, ovaj fudbaler nije starter u Crvenoj zvezdi, ali se bori svim silama za tu poziciju. Danas će imati novu priliku u meču protiv Napretka, očekuje se u startnoj postavi jer Milojević mora da kombinuje imajući u vidu zgusnut raspored i umor onih najboljih igrača.

Njegov ugovor ističe na kraju ove sezone, a škotski mediji danas pišu da bi Crvena zvezda mogla da ga proda u januaru kako bi zaradila na njemu.

Njegova vrednost je preko milion evra, svakako da je i dodatno porasla nakon utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa interesovanje Seltika i ne čudi.

Pisali smo vam već o tome da su skauti Seltika bili u Ljutice Bogdana u utorak kada je gostovao Napoli, jedan od razloga jeste bio i napadač Milan Pavkov, a danas u Škotskoj pišu da se sprema ozbiljna ponuda za januar kako bi Seltik dobio visokog napadača Crvene zvezde.

Seltik traga za napadačima nakon odlaska Dembelea u Lion, tamo bi Pavkov bio najverovatnije treća opcija posle Sisea i Grifitsa.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!