DELIJE I GROBARI U ŠOKU: UJEDINILI se Zvezda i Partizan!?

Imaju isti zahtev.

Ujedinili su se Crvena zvezda i Partizan i traže da se uvede VAR tehnologija u srpski fudbal. Povod za ovo ujedinjenje stava je novi kontroverzni gol Zvezde na večitom derbiju, o kojem se danima priča, a za koji i dalje ne postoji nepobitan dokaz da li je lopta celim obimom prešla gol-liniju.

– Partizan je još početkom prošle sezone tražio uvođenje VAR tehnologije, ali nisu svi klubovi prihvatili. Tražili smo to i ove sezone… Ukoliko je to skupo, onda možemo da uvedemo bar gol-tehnologiju koja je jeftinija, ali odluka je na FSS i drugim klubovima da to prihvate – rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana za RTS.

Ideju o uvođenju video pomoći sudijama podržava i direktor Zvezde Zvezdan Terzić.

– Mislim da srpske sudije nisu uopšte problem, imamo kvalitetne i mlade sudije. Veći je problem što im se ne dozvoljava da sude kako znaju. Imam mnogo pritisaka i uticaja raznih moćnika, to treba da nas brine. Svi u Crvenoj zvezdi smo za uvođenje VAR tehnologije, treba da pratimo evropske trendove, UEFA i FIFA. To je spinovanje javnosti koje plasira Partizan, da oni jesu za, a mi nismo. Ne pitamo se ni oni ni mi, to treba da bude odluka FSS – poručio je Terzić.

Na potezu je FSS.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!