GOTOVO: Murinjo OTPAO!?

Izgleda da se stvari kreću ka razrešenju, a Ferguson je jednom rečju opisao u šta se pretvorio Mančester Junajted.

Informacije iz engleskih medija govore da je Murinjo završio svoju odiseju u Junajtedu.

Igrači su uvereni da će biti smenjen do kraja nedelje, a nije se ni vratio sa ekipom vozom za Mančester, ostao je u Londonu, pa kroz šalu možemo da kažemo da je ispao iz voza za povratak kući.

Situacija je ozbiljna.

U ovom trenutku traju razgovori u klubu, odluka je na Edu Vudvordu, problem je hoće li Zidan prihvatiti ponudu, i šta da se radi u slučaju da Francuz odluči da ostane na odmoru.

Igrači su ubeđeni da je Murinjo gotov, atmosfera u svlačionici je turobna, uspeo je da se posvađa osim Pogbe i Marsijala i sa Aleksisom Sančezom koga je napao pred igračima tokom nedelje zbog pristupa, fizičke nespremnosti, a nije ga ni vodio u London protiv Vest Hema.

„Sada je na klubu, ali kada nema rezultata, teške odluke uvek završe na račun trenera“, jasan je Rio Ferdinand.

„Ovo je najgori Junajted u poslednjih nekoliko godina, i pre meča smo pričali o tome kako ne postoji želja kod igrača. Jednostavno, oni se ne bore“, tvrdi Pol Skols.

Od toga do informacija da postoji bojkot, kao što se Murinju desilo u Čelsiju je prečica…

Na ovo se nadovezala i informacija da je Ser Aleks Ferguson rekao prijateljima da je povratak Pola Pogbe na čemu je Murinjo insistirao bio recept za nevolju, a da se sa tim slaže i Ser Bobi Čarlton. Fergi je navodno upotrebio reč „cirkus“ i konstatovao da je sve što se dešava veoma loš publicitet za klub, koji će se dugoročno odraziti na status Junajteda.

Očigledno, u ovom trenutku Murinjo nema mnogo prijatelja u klubu, ni među navijačima, oni na kraju krajeva tvrde da su najveći promašaji u timu upravo njegove ideje, poput Lindelefa i Sančeza.

Gari Nevil brani Portugalca, kaže da je nevolja nastala kada je posle osam meseci smenjen Mojes i kada je klub izgubio vrednosti koje su građene čitav vek. Po njemu, nije problem Murinjo, već nedostatak vizije kod ljudi koji vode klub.

Međutim, utakmica sa Valensijom je u utorak, teško da će se nešto desiti do tada, ali teško i da bi pobeda spasla Murinja na duži rok, kako kažu Englezi, on je sada na pozajmljenom vremenu jer niko ne veruje da je ovakav Junajted sposoban za bilo kakvu prekretnicu ove sezone.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!