GROBARI NA NOGAMA: Najbolji svih vremena: Uskoro se VRAĆAM u Partizan!

„Ali u drugačijoj ulozi od igračke“, kaže jedan od najboljih vaterpolista sveta

Filip Filipović je čovek koji je u vaterpolu osvojio sve. I sa klubom i sa reprezentacijom. I na ličnom planu, ako hoćete. Jedan je od najboljih vaterpolista svih vremena.

Počeo je karijeru u VK Partizan, a sa crno-belom kapicom na glavi je igrao osam sezona. U razgovoru za Blic otkrio je da će se uskoro vratiti u svoj klub. Ali ne kao igrač.
„Uskoro (ću se vratiti). I to u drugačijoj ulozi od igračke. Vreme je da Partizanu vratimo stari sjaj“, rekao je Filipović za Blic.

Srpski vaterpolista je karijeru počeo 2000. godine upravo u Partizanu sa svojih 13 godina. Vratio je u pomenutom razgovoru malo film i na taj period.
„Kada ste dete, onda sanjate velike snove, tako da ne mogu da kažem da nisam sanjao da ću jednog dana biti najbolji na svetu. Ali, kao i ostali, bili su to dečački snovi, daleki od realnosti. Jedino što sam i tada, kao mali, imao zacrtano da ću dati sve od sebe da dođem do cilja. Smatram da su me rad, odricanje i posvećenosto doveli do toga što sam danas“, rekao je Filipović.

On danas ima 31 godinu i u karijeri je pored Partizana igrao za Pro Reko u dva navrata (gde je i sada), kao i za Radnički iz Kragujevca od 2012. do 2014. godine.

Očigledno mu je ideja da se vrati u Partizan i pomogne mu sa neke od funkcija u klubu da ga vrati na put stare slave.

BAO REKORD U NBA LIGI: Nba zvezda potpisala MEGA ugovor vredan 190.000.000 za pet godina!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!