TEKTONSKI POREMEĆAJ NA MARAKANI: Zvezda sprema do sad neviđenu BOMBU od igrača!

Takođe, predstavnici crveno-belih gledali i levog beka iz Jašija.

Tačno je da je Večiti Derbi u prvom planu, ali čelnici Crvene zvezde već polovinom septembra spremaju zimski prelazni rok! Tako bar pišu mediji iz Rumunije koji tvrde da je srpski prvak i učesnik Lige šampiona ozbiljno zainteresovan za vezistu Jašija Dilana Floresa.

Reč je o momku koje je ove sezone skrenuo pažnju na sebe i juče odlučio pobednika u meču protiv Dinama iz Bukurešta. Mediji iz Rumunije, takođe, navode da su predstavnici Crvene zvezde gledali pomenuti meč i izrazili spremnost da otkupe nekadašnjeg mladog reprezentativca Kostarike. Crveno-beli bi za usluge Dilana Floresa morali najmanje da ponude 500.000 evra.
„Nekoliko klubova već pratii Floresa. Imamo ponude za njega. Spremni smo da uđemo u razgovore“, poručili su u Poli Jašiju.

Flores je ofanzivni vezista rođen 1995.godine. Pre dve sezone imao je prvi susret sa Evropom, ali se nije naigrao u Tondeli. Morao je da se vrati nazad u domovinu, ali je očigledno napravio pravi potez odlukom da se otisne u Rumuniju. Jedan je od najznačajnijih igrača Jašija… Videćemo da li su rumunski mediji bili na dobrom tragu kada su ga povezali za Crvenu zvezdu.

Inače, isti mediji navode da crveno-beli skautiraju i mladog levog beka Janaca Pancirua. To bi značilo da se sprema zamena za Milana Rodića.

GROBARI NA NOGAMA: Najbolji svih vremena: Uskoro se VRAĆAM u Partizan!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!