IGRAČ POKAZAO ŽELJU: Čelsi dobija HRVATSKOG VEZISTU?!

Nada se eventualnom povratku u London.

 

Čelsi je poznat kao klub koji ima gomilu igrača koji su na pozajmicama u raznim klubovima širom Evrope. Mario Pašalić je jedan od njih, ali kao i mnogi drugi, on mašta o povratku na „Santijago Bernabeu“.

Hrvat je već petu sezonu na pozajmici, a još uvek nije debitovao za Čelsi.

Dvadesettrogodišnji vezista je 2014. godine stigao iz Hajduka u Čelsi za 3 miliona funti, ali odmah je počeo da ide sa pozajmice na pozajmicu. Bio je prvo u Elčeu, pa Monako, Milan, Spartak iz Moskve i na kraju Atalanta.

Mladi Hrvat bi voleo da ostane u jednom klubu neko duže vreme, makar dve, tri sezone, da ne menja stalno timove, gradove…

Želeo je da ostane u Milanu, ali su oni tad promenili menadžment, pa to više nije bilo moguće, a pomislio je da je to pravi tim za njega.

„Gledam i dalje Čelsi na TV-u. Sarijev fudbal je fantastičan. Posed lopte i visoki presing su ključni u njegovoj igri. Ukoliko se vratim u Čelsi, to znači da je odlazak u Atalantu bio pravi potez i da me je to vratilo u London“, rekao je mladi vezista.

 

LEGENDA SE VRATILA: Navijači Mančester Junajteda mogu da se RADUJU!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>