NEMA VIŠE MUKA ZA MIRKOVIĆA: Ovaj IGRAČ mu OLAKŠAVA posao!

Time bi bio rešen aktuelni problem crno-belih.

 

Znate već da za razliku od evropskoh mečeva, u Superligi postoji ograničenje u vezi sa brojem stranaca koji mogu da nastupaju za naše klubove.
Najviše četvorica stranih igrača mogu da budu u konkurenciji za utakmicu, a s obzirom da Partizan i Crvena zvezda, na primer, imaju višak igrača iz inostranstva, njihovi treneri moraju da “rotiraju“ igrače kojima će ukazivati priliku.
Ali, izgleda da je Partizan na dobrom putu da taj problem reši.
U ovom trenutku, posle odlaska Sejdube Sume na pozajmicu u izraelski Makabi iz Haife, crno-beli u svojim redovima imaju petoricu igrača sa stranim pasošem. To su: Goran Zakarić, Rikardo Gomeš, Gabrijel Enake, Aleksandar Šćekić i Mark Valijente. Međutim, prema saznanjima koja danas prenosi “Telegraf“, pokrenuta je procedura da najnovije pojačanje Partizana ovog leta, reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekićdobije i srpsko državljanstvo, pa bi broj stranaca među crno-belima mogao da bude smanjen na četiri.
Ukoliko sve protekne kako u Humskoj očekuju, trener Zoran Mirković neće više morati da bira kojeg od igrača iz inostranstva će ostavljati van konkurencije za sastav tima. Do sada je to najčešće bio Rumun Enake, a po svoj prilici za njega neće biti mesta ni u predstojećem derbiju.
http://maxsport.today/2018/09/igrac-pokazao-zelju-celsi-dobija-hrvatskog-vezistu/
<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>