KO TO SMETA NOVAKU NA PUTU KA NAJBOLJEM SVIH VREMENA: Ukoliko Novak ostane ovako MOTIVISAN i SPREMAN, sve je moguće!

Poznati teniski komentator i analitičar misli da Novak sigurno razmišlja o stizanju Rodžera

 

Poznati teniski komentator i analitičar Dejvid Lo misli da je Novaku potrebno da osvoji 21 Grend slem kako bi postao najbolji teniser svih vremena.

Novak je aktuelni šampion poslednja dva Slema, Vimbldona i US opena, te je došao na konto od 14 titula na najvećim turnirima.

 

Ipak, ispred njega je, još uvek daleko, Švajcarac Rodžer Federer, koji u svojim vitrinama ima čak 20 Grend slem titula.

„Osvojio je svih devet Mastersa, 14 Grend slemova, osvojio je sve. Šta je potrebno da uradi? Nije uzeo Olimpijske igre, ali ako dođe od 21 Slema, to je kraj svake rasprave (o najboljem svih vremena)“, rekao je Lo.

Novaku je potrebno još šest titula da stigne, a jedna više da prestigne Federera. Jeste mnogo, ali nije nemoguće da se desi.

„Naravno da je to još mnogo titula, još sedam. Sada, kada je ponovo spreman i motivisan, i kada je osvojio još dva Slema… znam da je Federer daleko, ali to je samo nekoliko godina osvajanja Grend slemova“, dodao je Lo.

Lo misli da Novak sigurno razmišlja o stizanju Rodžera, a veruje i da srpski teniser može do broja 1 do kraja godine.

„Osvojio je već tri u jednoj godini u svojoj karijeri. Mora da razmišlja o svemu tome, barem u podsvesti. Najverovatnije će biti broj jedan na kraju godine“, jasan je Britanac.

 

DA LI JE OVO REALNO: Imamo prvog SRBINA koji je postao KAPITEN jednog HRVATSKOG kluba!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>