KREĆE LUDILO: Skauti ovih evropskih klubova DOLAZE na derbi zbog…!

Ogromno interesovanje inostranih skauta za sutrašnji derbi u Humskoj.

Partizan i Crvena zvezda sutra će od 19 časova u Humskoj 158. put odmeriti snage u šampionatu države, a njihov duel privlači pažnju i širom Evrope.

Podsetimo, juče je Slaviša Jokanović za britanski BBC govorio o višedecenijskom rivalstvu dva najveća srpska kluba, a za to vreme predstavnici brojnih evropskih klubova slali su zahteve u Humsku da im se obezbedi mesto u loži Partizanovog stadiona.

Prema saznanjima “Telegrafa“, spisak zainteresovanih je prilično dug, a među onima koji su zvanično izrazili želju da sutra prisustvuju 158. “večitom derbiju“ i da im se obezbede ulaznice, jesu skauti nemačke Borusije iz Dormunda, italijanskih klubova Đenove, Spala, Peskare i Fjorentine, španskog Viljareala, zatim Valjadolida, Las Palmasa, Hetafea, francuskog Lila, turskog Galatasaraja, a od engleskih premijerligaša pojaviće se predstavnici Sautemptona.

Očekuje se da broj skauta bude i još veći, jer će najverovatnije biti i onih koji će u Humsku stići nezvanično.

Sve ovo i ne čudi, imajući u vidu da su u poslednje dve sezone najbolji srpski klubovi ostavili zapažen trag na evropskoj sceni, što je kulminiralo nedavnim plasmanom Crvene zvezde u Ligu šampiona.

Nadsamo se da će crno i crveno-beli sutra opravdati očekivanja i svojih navijača, ali i da će se evropskim kvalitetom igre predstaviti brojnim gostima iz inostranstva.

KAKAV ŠOK: Bogdanović mora na OPERACIJU, propušta sezonu?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!