NAKON DERBIJA: Milojević najavio DRASTIČNE promene!

„Probaćemo da ispravimo sve greške. Zabrinutost uvek postoji i kad imamo dobre rezultate i kad igramo dobro“, rekao je strateg crveno-belih

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je svu odgovornost na sebe zbog loše igre njegove ekipe u 158. večitom derbiju i poručuje da su svi u klubu posvećeni predstojećim izazovima, a prvi naredni je sutrašnji u Kruševcu sa Napretkom od 18.30.

Ekipa Milorada Kosanovića je prošle sezone bila jedina koja je uspela da savlada sa srpskog šampiona.
„Posle derbija nemamo mnogo vremena jer već idemo u Kruševac ekipi koja nam je rezultatski napravila dosta problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim što znači da ima kontinuitet, pravio je dobre rezultate i može dosta da pokaže sa iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović. Sigurno nas očekuje dobra i teška utakmica“, rekao je Milojević pred utakmicu sa Napretkom.

Crveno-beli su ostavili loš utisak u 158. večitom, koji je značajno pokvario raspoloženje među pristalicama srpskog šampiona nakon okršaja sa Napolijem u Ligi šampiona
„Stvarno imam poverenje u ove igrače, to je bila jedna utakmica u kojoj ništa nije štimalo, ja snosim najveću odgovornost i ne bežim od toga. Probaćemo da ispravimo sve greške. Zabrinutost uvek postoji i kad imamo dobre rezultate i kad igramo dobro. Uvek hoćemo ono što je dobro da još više poboljšamo, a loše da popravimo. Stavili smo tačku na duel sa Partizanom. Idemo dalje, desila se takva utakmica. Čeka nas novi izazov i utakmica u Kruševcu će biti skroz drugačija, a teško je porediti Napoli i Salcburg sa drugim mečevima jer nemaju mnogo toga zajedničkog“, rekao je Milojević.

Milojević se dotakao i igračkog kadra, odnosno problema sa povredama i mogućim rotacijama u timu.
„Imamo problema, ali videćemo još na koga ću moći da računam. Vujadin Savić je nastavio sa terapijom, Nikolu Stojiljkovića očekujemo vrlo brzo sa nama, a i ostali imaju određene probleme. Što se tiče novajlija, to su igrači koji mogu dosta toga pruže, u to sam ubeđen i nemam nikakvu dilemu. Želimo da se što pre integrišu. Imam poverenje i u Kafua, niko od njih nije zaboravio fudbal, možda njemu samo treba malo više vremena da se uklopi, ali strpljiv sam i kroz rad se sve prevazilazi“.

Trener Zvezde je pozvao navijače da im pomognu da osvoje nova tri boda na mestu na kome su potvrdili titulu prošle sezone.
„Publika u Kruševcu voli fudbal i Napredak, uvek je tamo teško igrati. Pozvao bih navijače da nam pomognu kao što su to i do sada činili. Ne treba pridavati veliki značaj tome što smo u Kruševcu osvojili titulu, kao ni što smo tamo pre toga imali jedini poraz. Ne možemo da se vodimo osećanjima, da li je nešto bilo ružno ili lepo. Čeka nas novih 90 minuta, nova borba i samo tako treba gledati tu utakmicu. Fudbal je takva igra, nekad pobedite kada ne igrate dobro i samo o tome se priča. Težimo da imamo dobru igru i da to isprati i dobar rezultat. Zato je fudbal lep i nepredvidiv“.

Strateg crveno-belih je najavio i određene promene u sastavu.
„Pokušavamo da razigramo sve igrače, zato su i tu da daju doprinos cilju koji imamo. Biće promena i u svakoj narednoj utakmici. Imamo zgusnut raspored, stalno igramo sredom i vikendom, i nije baš lako, ali igračima je jasno da ne smemo imamo alibi ni za šta, jer tako onda nećemo napredovati“, završio je Milojević.

JEDNA UTAKMICA MENJA SVE: Partizanovim fudbalerima DRASTIČNO skočila cena?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!