OČEKIVANO: Mirković o IZJAVI Vladimira Stojkovića!

Razume trener Partizana svog golmana.

Odjeknula je izjava Vladimira Stojkovića posle derbija, „razapeo“ ga je deo medija, ali je golman dan posle „večitog“ derbija rekao da se kaje što je izjavio da želi da se odrekne srpskog državljanstva.

Trener Zoran Mirković, koji je kao igrač bio jako temperamentan, apsolutno razume svog igrača i misli da treba da se stavi tačka na tu priču.

Ja mislim da ne postoji čovek na svetu koji u nekom momentu nije izgovorio nešto zbog čega se nije kajao. Dešavalo se i meni, a pretpostavljam i vama (novinarima). Što kaže naš narod, da tresne pa ostane živ. Stojke je ostao živ, izvinio se. Ne treba mu sad drati kožu. Čovek je rekao da je pogrešio i mislim da tu treba staviti tačku na stvari„, rekao je Mirković novinarima u Teleoptiku.

Treneru Partizana to je pokazatelj velike želje.

Meni to pokazuje koliko su igrači želeli pobedu. On je iz nekog žala i naboja što smo primili gol, ako smo ga primili, rekao to. Ja bih stavio tu tačku, mada mi smo skloni da razapnemo ljude na krst. On je dečko pogrešio i rekao da je pogrešio. Bilo bi pogubno da je bilo obratno, da je rekao da se ne kaje„, rekao je Mirković.