ON PRETI: Zvezdo PAZI SE njega!

Brazilac „puca“ od samopouzdanja pred duel sa šampionom Srbije.

Fudbaleri Pari Sen Žermena slavili su juče u Nici rezultatom 3:0 i tako napravili odličnu uvertiru za duel sa Crvenom zvezdom koji će za „Svece“ imati ogroman značaj.

Prva zvezda PSŽ-a Brazilac Nejmar postigao je dva gola u trijumfu nad Nicom, a odmah nakon meča potvrdio je da se nalazi u odličnoj formi i da sa nestrpljenjem čeka sledeće izazove.

„Jako sam srećan zbog dobre partije. Osećam se dobro na terenu i mislim da sam ušao u formu. Drago mi je što sam postigao dva gola“, kazao je Nejmar.

Brojke sa jučerašnje utakmice, ali i one od početka 2018. godine potvrđuju Nejmarove reči.

Brazilac je juče imao 92 dodira sa loptom i 83% tačnih pasova. Postigao je dva gola i time stigao do brojke od sedam postignutih golova u Ligi 1 od početka sezone.

Kada tome dodamo podatak da je od dolaska u PSŽ u francuskom prvenstvu postigao 26 golova i ostvario 15 asistencija na 27 utakmica, jasno je da će Nejmar biti ogromna pretnja za Zvezdu u sredu uveče.

Pari Sen Žermen posle poraza od Liverpula nema pravo na kiks i sada ostaje da vidimo kako će se Zvezda snaći u situaciji kada naspram sebe ima vrhunskog rivala koji se nalazi pod imperativnom pobede.

IZVREĐALI GA ZA SVE PARE: ŠTA su Delije PORUČILE Nejmaru!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!